Sziluett Klinika

Gödöllőn az Erzsébet park mellett, közel a városközponthoz működtetjük vadonatúj fitness termünket. Fitness termünk nyugodt környezetben várja vendégeit a sportolásra. Bejárata az épület bal oldaláról van. Ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt. Tornatermünk az emeleten helyezkedik el. Látogatása előtt kérjük tájékozódjon órarendünkről és olvassa el házirendünket !

 

  • M3-as autópálya felől: Lehajtunk az autópályáról és jobbra fordulunk. A Dózsa György úton haladjunk egészen a Széchenyi István utcáig, melyen forduljon jobbra. Haladjon végig, felfelé a Széchenyi utcán, majd a végén forduljon balra a Táncsics Mihály útra. A saroktól a 3. ház bal oldalon a Sziluett Fitness termünk.

 

  • 30-as út felől: A Szabadság téren – a nagy kereszteződésnél – áthajtunk a síneken balra. A Dózsa György úton egészen a Kossuth Lajos utcáig haladjunk, ahol balra kell fordulni. Az utca végén forduljon jobbra a Táncsics Mihály útra és haladjon egyenesen kb. 700 m-t, majd jobb kéz felől találja meg a Sziluett Fitness termünket.

Térkép:

 

 

EMAIL ÍRÁSA

 

Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhetsz óráinkra, ill. kérdezhetsz tőlünk. Hamarosan válaszolunk.

 

Sziluett Fitness